Mutfak Atölyesi

Tasarım Beceri Atölyeri kapsamında Mutfak Atölyesi oluşturuyoruz.


 

Mutfak atölyemizi tamamladık... en kısa zamanda öğrencilerimizin hizmetinde olacak

30-09-2020

 

 Milli Eğitim Bakanlığının 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda Nestle Türkiye tarafından Tasarım Beceri Atölyeleri kapsamında okulumuzda yaptırılacak olan Mutfak Atölyesi için Nestle'nin İç Mimarı Özlem Hanım ve Yüklenici Firma Yetkilisi Emre beyle verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Yaşam Becerileri Envanter Listesi için tıklayınız.

05-09-2019

 

SAĞLIKLI ADIMLAR MUTFAK ATÖLYESİ AÇILDI


Nestlé Türkiye ve T.C. Millî Eğitim Bakanlığı iş birliğinde yürütülen Sağlıklı Adımlar projesinin Mutfak Atölyesi öğrencilerle buluştu. Projenin 10. yılında, okulumuzda  ilk misafirlerini ağırlayan atölye, Millî Eğitim Bakanlığı temsilcilerinin katılımlarıyla kapılarını açtı. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna eşlik eden Mutfak Atölyesi, ilkokul üçüncü sınıf öğrencilerinin dengeli beslenmeyi deneyimleyerek öğrenmelerine imkân verecek. 

Okul müdürümüz İbrahim Tek'in ev sahipliği yaptığı açılışta Nestlé Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü'müz Zeynep Sungu, Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Hakan Düzen ve Proje Yöneticisi Sibel Kars, Ümraniye İlçe Milli eğitim Şube Müdür Ali Şahin Yıldız' da  katıldı.  Çocukların beslenme, fiziksel aktivite ve hijyen konularında bilinç düzeylerini artırmayı amaçlayan Sağlıklı Adımlar Projesinin Mutfak Atölyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu ile çocuklarla buluştu. 

22-04-202222-04-202222-04-202222-04-2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 4  kişi beğendi